Search
Generic filters
Exact matches only

Călătoria de la aeroport spre destinație

Fiecare călătorie are părțile ei plăcute și cele mai puțin plăcute. Una dintre cele care pot fi neplăcute este transportul de la aeroport către destinație. Asta pentru că, de cele mai multe ori, aeroportul este amplasat undeva la extremitatea orașului sau în afara acestuia, iar tu nu cunoști drumul, fiind într-un oraș necunoscut. Mai mult, probabil deja ești obosit din cauza călătoriei sau a diferenței de fus orar, iar faptul că ai bagaje de cărat nu ajută. Nu îți fă probleme însă, în cele ce urmează îți vom oferi câteva opțiuni pentru a face această călătorie, astfel încât să poți decide care este cea mai bună pentru tine.

Transportul în comun

Majoritatea orașelor care au un aeroport internațional oferă cel puțin un mijloc de transport în comun care leagă aeroportul de cele mai circulate zone ale orașului. Această linie îți oferă o metodă ieftină de a ajunge la destinația finală, dacă aceasta se află în zonele circulate ale orașului. Partea proastă e că, de cele mai multe ori, acest autobuz are un program fix, care poate fi limitat la anumite momente ale zilei, când traficul aerian este mai intens. Dacă îți este pus la dispoziție, nu ești în grabă și cauți varianta cea mai economică, această metodă de a călători poate fi perfectă pentru tine.

Taxi

Aceasta poate varianta ceva mai comodă, dar mai scumpă, a autobuzului. Un taxi este, de obicei, disponibil la orice oră din zi și din noapte, are portbagaj pentru bagajele tale și te lasă exact unde trebuie să ajungi. Partea bună e că nu riști să te pierzi în oraș. Partea mai puțin bună este că, în multe orașe, taximetria este una dintre cele mai scumpe mijloace de transport. Va fi, cu siguranță, mai scump decât autobuzul, însă s-ar putea să se plieze mai bine pe nevoile tale.

Închirieri auto

Ultima variantă este optimă pentru momentele când aterizezi într-un alt oraș decât cel de destinație sau când știi că vei avea mai mult de călătorit în interiorul orașului. Totodată, poate fi opțiunea cea mai comodă, având în vedere că se apropie cel mai mult de mașina personală. Spre exemplu, aeroportul din Cluj-Napoca este unul dintre cele mai importante din zona Transilvaniei, iar dacă tu trebuie să aterizezi aici și trebuie să ajungi într-un alt municipiu din județ sau într-un județ apropiat, închirierea unei mașini poate fi cea mai bună soluție. Pentru asta, îți recomandăm să apelezi la companii locale, care îți pot oferi prețuri mai rezonabile. Printre astfel de companii se numără și Eco rent a car Cluj care îți pune la dispoziție o mașină chiar de la aeroport.

Rămâne să decizi care este cea mai bună opțiune pentru tine în momentul în care îți plănuiești călătoria și să faci aranjamentele necesare în conformitate cu alegerea pe care ai făcut-o.

Sursă foto: © Typhoonski | Dreamstime.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *