Search
Generic filters
Exact matches only

De ce ai închiria o mașină în România?

Motivele pentru care ai vrea să închiriezi o mașină sunt multe și sunt destul de diverse. Majoritatea dintre noi fac asta atunci când sunt în vacanță, într-un oraș străin sau chiar o altă țară, pentru a ne deplasa cu ușurință, fără să ne facem probleme că avem prea multe bagaje. Alți închiriază atunci când mașina personală se strică și așa mai departe. De ce ai face o astfel de investiție în România? Iată câteva motive bune:

Ca să faci un tur cu mașina prin țară

Dacă ești fan al conceptului de „roadtrip” (excursie cu mașina), cu siguranță vei vrea la un moment dat să faci (din nou) o excursie prin țară, să te distrezi cu câțiva prieteni pe drum, în mașină. Dacă nu ai o mașină, dacă mașina ta e stricată sau pur și simplu nu e potrivită pentru o astfel de călătorie, o astfel de experiență este mai greu de organizat. Însă, ai opțiunea să închiriezi o mașină potrivită pentru drumul pe care îl vei face, astfel că vei fi în siguranță, iar dacă împarți costul închirierii cu prietenii pe care îi iei în călătorie, vei ieși chiar mai ieftin decât te-ai aștepta.

Când te întorci din străinătate

Vara, mulți români plecați la muncă în țări precum Italia se întorc acasă în concedii. Dintre aceștia, majoritatea aleg să călătorească cu un avion, datorită faptului că prețurile biletelor sunt destul de mici atunci când acestea sunt cumpărate din timp, iar zborul nu durează foarte mult. Însă, de multe ori, aeroporturile care au conexiuni cu aceste țări nu sunt în orașele care sunt destinația finală a românilor. Pentru românii din Italia, dacă aceștia aterizează pe aeroportul din Cluj-Napoca, de exemplu, cel mai circulat aeroport din Transilvania, o opțiune bună de a-și continua călătoria este de a închiria o mașină, pe care o pot returna la drumul de întoarcere.

Când trebuie să faci o impresie

Indiferent că vorbim despre participarea la o nuntă sau despre o deplasare într-un alt oraș în interes de muncă, e posibil ca mașina ta personală să nu fie suficient de impresionantă pentru acel moment (din motive independente de tine, bineînțeles). În această situație, din nou, cea mai bună variantă este să închiriezi o mașină care să se ridice la nivelul așteptărilor.

Acestea sunt doar trei dintre situațiile cele mai des întâlnite pentru a închiria o mașină în România, însă nu sunt singurele. Există situații mai multe situații în care poți face o astfel de mișcare. Tu din ce motive ai închiria o mașină?

Sursa foto: © Dmitriy Shironosov | Dreamstime.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *